Jobbe hos oss

Helgeland er et sted hvor det skjer mye spennende, og strømnettet vårt spiller en avgjørende rolle i elektrifiseringen og i å skape nye bærekraftige arbeidsplasser.

Montør som jobber i stolpe

Hos oss finner du en mangfoldig gjeng med flinke kollegaer som brenner for å gjøre en forskjell. Vi jobber hardt for å sikre at folk har strøm i stikkontaktene sine, og for at strømmen overføres på en bærekraftig måte. Vi bygger ut mest mulig skånsomt i forhold til natur og miljø.

Vi jobber like hardt for å skape en god arbeidsplass, bygget på samarbeid og fellesskap. I Linea har vi lave skuldre, vi tar sikkerhet på største alvor, og det er alltid noen som stiller opp når du trenger hjelp.

Det er viktig for hele organisasjonen å kunne forbedre seg, og hos oss har du mulighet til å utvikle deg personlig og faglig.

Våre kjerneverdier, som definerer oss, er fundamentet for den standarden vi setter for oss selv og styrer vår atferd. Vi kaller det vårt verdigrunnlag, og det er beskrevet av følgende kjerneverdier: PÅLITELIG, ENGASJERT, NYTENKENDE og TILGJENGELIG – eller PENT, som vi liker å si.

Ledige stillinger

For Linea vil behovet for økt kompetanse innen ulike fagområder vokse i årene som kommer. Utforsk våre ledige stillinger her for å være en del av vårt engasjerte team og bidra til en bærekraftig fremtid, tuftet på våre kjerneverdier.