Velkommen til vår nye nettside!

Vi er stolt av å ønske deg velkommen til vår oppdaterte og forbedrede nettside. Her har vi lagt stor vekt på å gjøre informasjonen mer tilgjengelig og oversiktlig, slik at du enkelt kan finne det du trenger.

Publisert: Oppdatert:
3 Linea-ansatte står foran en stor TV-skjerm i et møterom og peker på Lineas nye nettsider

Hva er nytt?

  • Forbedret strømstanskart: Vårt nye, interaktive strømstanskart gir deg oppdateringer om strømbrudd i ditt område. Dette gjør at du raskt kan se hvor det er problemer og få bedre innsikt. I tillegg kan du se avsluttede strømbrudd for de siste 7 dagene.
  • Mer informativt innhold: Vi har oppdatert nettsiden med mer detaljert informasjon om våre tjenester, tips for energieffektivitet og svar på ofte stilte spørsmål. Alt er organisert på en brukervennlig måte, slik at du raskt finner svarene du leter etter.
  • Enklere navigasjon: Det nye designet gjør det enklere å navigere gjennom sidene, med klare menyer og en bedre struktur. Dette gjør din opplevelse både raskere og mer effektiv. I tillegg er våre sider fullt optimalisert for mobilbruk, noe som gjør det enklere å få tilgang til all viktig informasjon fra din smarttelefon eller nettbrett.
  • Arbeid med universell utforming av IKT: Linea arbeider målrettet med å gjøre våre nettløsninger tilgjengelige for alle. Vi stiller krav til universell utforming ved anskaffelse og utvikling av IKT-løsninger. Vi jobber med rutiner og gjør tiltak for å identifisere og rette feil.

Hva vil komme etter hvert?

  • Forbrukskalkulator: Vi jobber med en forbrukskalkulator som vil gi deg et estimat av nettleien din. Med denne kalkulatoren vil du få en bedre forståelse av strømforbruket ditt og hvordan du kan spare penger. Ved å bruke kalkulatoren kan du identifisere hva som bruker mest strøm, og få tips om hvordan du kan redusere forbruket ditt. Målet er å gjøre det enklere for deg å ta kontroll over regningen og bidra til en mer økonomisk og miljøvennlig hverdag.
  • Forbedret «Min side»: På litt lengre sikt vil vi tilby en enda bedre tjeneste når du logger deg inn på ditt private område. Her vil du kunne starte saker med oss, se sakens status og gi og motta tilbakemeldinger. Vi jobber også for at du skal kunne se alle historiske saker.

Vi håper du liker den nye nettsiden og finner den nyttig. Din tilbakemelding er viktig for oss, så ikke nøl med å kontakte oss med eventuelle spørsmål eller forslag.

Bakgrunnen for prosjektet

Vår nye nettside er resultatet av et spennende samarbeidsprosjekt med Tensio, med mål om å sette deg som kunde i sentrum og øke mulighetene for selvbetjening.

I dagens digitale verden er det viktig at våre kunder har enkel tilgang til informasjon og verktøy som gjør hverdagen lettere. Derfor har vi jobbet intensivt med å forbedre brukeropplevelsen på vår nettside. Dette inkluderer både tekniske oppgraderinger og designforbedringer for å sikre at du får den beste opplevelsen mulig.

Vi ser på denne lanseringen som et første skritt i en kontinuerlig prosess med å forbedre våre tjenester. Fremover vil vi fortsette å lytte til dine tilbakemeldinger og implementere nye funksjoner som gjør det enklere for deg å håndtere dine behov selv.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Har du spørsmål, kommentarer eller forslag til forbedringer? Vår kundeservice står klar til å hjelpe deg. Ta kontakt med oss, og del dine tanker om den nye nettsiden. Din tilbakemelding er uvurderlig i vårt arbeid med å skape en best mulig opplevelse for deg.